Opfriscursus

Onzeker in de auto?

Tijd voor een opfriscursus!

“Je hebt al enige tijd je rijbewijs, maar doordat je niet zo vaak in de auto zit, voel je je onzeker in het verkeer. Inparkeren is nog steeds een drama en ook het invoegen op de snelweg gaat niet echt op rolletjes. Autorijden was toch stukken gemakkelijker toen je instructeur naast je zat!” 

Komt dit je bekend voor? Nou… je bent écht niet de enige. Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn in het verkeer. Vaak komt dit doordat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden. Die enkele keer dat ze dan in een auto (moeten) stappen breekt hen al snel het klamme zweet uit.
Speciaal voor die bestuurders is er deze opfriscursus. Samen met mij bepaal je de inhoud van de rijlessen. Je kunt zelf aangeven welke verkeerssituaties je lastig vind en graag extra wilt oefenen. In een aantal lessen van een uur geef ik je tips tijdens het rijden, waardoor jij je zekerder gaat voelen op de weg. Na het volgen van de opfriscursus ga je weer met plezier en vol vertrouwen de weg op! Tijdens de lessen maken we gebruik van onze lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Je krijgt precies die tips die voor jou van belang zijn, waardoor het rijden je straks veel gemakkelijker af gaat!

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan snel contact met mij op of vul hier je gegevens in voor meer informatie.