Reviews

Ruth Hulshof, Groenlo.

Voordat ik startte met mijn rijlessen had ik niet de ‘drive’ om te beginnen. Mede door goede verhalen van anderen ben ik gaan lessen bij Wim Ter Horst waar ik met veel plezier en binnen 40 lessen in één keer ben geslaagd.


Marli Roerdink, Groenlo.
Alles leer je in stappen en op jouw tempo. Elk leerdoel word fijn uitgelegd. En je bent erg geduldig.
Zo heb ik het ervaren.
Kelly Berentsen,  Beltrum. 
De lessen waren erg leerzaam en vooral leuk door Wim zijn mooie tekeningen. Wim legt alles erg goed uit en als je iets niet snapt legt hij het met alle plezier nog een keertje uit. Deze rijschool is zeker een aanrader.
Wim heel erg bedankt.
Danique Lensink, Groenlo.
Wim is een rustige man, die van fouten geen probleem maakt. Er staat niet voor niks een L op t dak! zegt Wim dan 🙂 Hij staat altijd klaar voor een grapje! . Ik vond rijles met Wim altijd een weekelijks uitje! De leuke en gezellige gesprekken, de grappige (speelgoed) autootjes uitleg. Ik wou graag met m’n 17de m’n rijbewijs halen. Een week na mijn 17de verjaardag kon ik van blijdschap zeggen: Het is me gelukt in 1x! Ook raadde Wim mij de hoeveelheid lessen aan die ik nodig zou  hebben om te slagen. Dat is ook daadwerkelijk echt waar!
Wim bedankt voor de leerzame en leuke rijlessen!
Rijschool Wim Ter Horst is een echte aanrader!
 
Noa van Dijk, Groenlo.
De lessen bij Wim waren altijd leuk. Hij maakte tijdens het lesgeven altijd wel wat grapjes, leuke humor. Hij legde ook alles erg goed uit en hij blijft altijd rustig en geduldig. Fouten maken vond hij nooit erg, gewoon nog een keer rustig proberen. Kortom, een top rij-instructeur!
Anouk Bonenkamp, Groenlo.
Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald door de leerzame lessen van Wim, alles wordt erg rustig en duidelijk uitgelegd en fouten maken mag. Alle fouten worden goed na besproken, en wordt nogmaals uitgelegd. Door een gezellig praatje en een grapje tussendoor waren de lessen erg gezellig. Wim bedankt!
Pleun Marschalk, Zieuwent.
In 1 keer mijn rijbewijs gehaald door de leerzame lessen van Wim, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en fouten maken mag. Door een gezellig praatje en een grapje tussendoor waren de lessen altijd zo voorbij. 100% een aanrader!
Indy Fraser, Groenlo.
Enorm bedankt voor de leuke, grappige, maar bovenal serieuze lessen, waardoor ik in 1 keer mijn rijbewijs heb kunnen behalen! Ik heb veel van je kunnen leren en ik ga nu zelf op pad.
Dankjewel Wim, veel succes en geluk gewenst met alles!

Bente Geelink, Groenlo.

Fijne rijlessen gehad bij Wim ter Horst, legt alles duidelijk en rustig uit. Hij heeft een fijn systeem van les geven waardoor het slagingspercentage erg hoog is! Het is dus zeker een aanrader om bij Wim te gaan lessen.

Sjors Jansen, Groenlo.

Wim is een rustige maar ook een duidelijke man. Hij zegt wat hij denkt. Ik heb veel van zijn lessen geleerd. Je kan gerust fouten maken, is geen probleem bij hem. De lessen zijn nooit saai, altijd wel in voor een grapje. Wim het gaat je goed !

Mees van Schaik, Groenlo.

Bij Wim heb ik leuke, leerzame lessen gehad waarbij ik per les vooruitgang zag! Met de rust en duidelijkheid van Wim is het fijn om te rijden!

Minoesch Beerten, Lievelde.

Rijlessen bij Wim is echt een aanrader, hij legt je alles rustig uit en wil je graag overal bij helpen.
Tijdens de lessen is het altijd heel gezellig en de tijd gaat daarom ook erg snel voorbij.
Wim is een rustige en aardige man die je met alle plezier helpt aan je rijbewijs!
Wim heel erg bedankt voor de leuke en gezellige tijd!

Sem Lageschaar, Groenlo.

Het lessen vond ik zeer prettig. Alles was goed uitgelegd en werd regelmatig herhaald. Daarnaast was de stemming in de auto goed, maar op bepaalde momenten kon je ook strenger zijn. Ook ben je realistisch als het bijvoorbeeld gaat over de tijd die iemand nodig heeft om af te rijden. Het was een zeer geslaagde tijd.

Megan Kuska, Groenlo.

Elke les die ik tot aan mijn examen heb gehad vloog voorbij. Het waren leuke maar vooral heel leerzame lessen. Wim is heel duidelijk en eerlijk in wat je goed kan maar ook in wat je nog kan verbeteren. Dit heeft uiteindelijk gezorgd voor een vertrouwd gevoel op de weg en het in 1 keer behalen van mijn praktijkexamen. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en zou Wim zeker als rijleraar aanraden!

Thamara Beerten, Lievelde.

Ik heb altijd met heel veel plezier rijles gehad bij Wim. Het was altijd heel leerzaam maar zeker ook gezellig. Wim legt alles heel duidelijk en rustig uit en herhaalt het ook waar nodig. Ik raad deze rijschool met 100% aan!

Lieke Geurkink, Groenlo.

Wim is een rustige en duidelijk man, fouten maken is geen probleem en dit laat Wim je ook doen zodat je ervan kunt leren. De lessen zijn heel leerzaam en hebben een opbouwende lijn, elke les weer iets bij leren. Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen en dankzij Wim nu ook mijn rijbewijs.

Roel Ottink, Groenlo.

Leerzame lessen, prima opbouw qua moeilijkheidsgraad, de juiste en duidelijke uitleg bij de verrichtingen, en rustig op het juiste moment!  Prima gozer, Wim bedankt.

Stijn van Schijndel, Groenlo.

Ik vond de lessen van Wim erg leerzaam, duidelijk en leuk !

Marilène Houwer, Groenlo.

Wim is een rustige en geduldige man. Hij neemt de tijd om iets goed uit te leggen. Het is fijn om bij hem rijles te hebben!

Mart Holkenborg, Zieuwent.

Fijne tijd gehad bij Wim.
Wim is een geduldige man, die alles op tijd en plaats doet.
Hij laat ook duidelijk weten dat het theorie gedeelte echt voor  jezelf is.
Maar met de praktijk, geweldig fijne lessen,  fouten maken mag, daar leer je van.
Wil je nog beginnen aan je rijbewijs,  dan kan ik je echt rijschool Wim ter Horst aanraden.
Wim bedankt. ..

Demi Geurkink, Groenlo.

Rijlessen bij Wim ter Horst, echt een aanrader. Hij is rustig, neemt voor alles de tijd. Hij geeft goede en leerzame tips mee, en het is aan jou wat je er mee doet. Kortom, ik heb heel erg veel plezier gehad tijdens de lessen, maar het waren ook hele fijne en leerzame lessen! Ik kan alleen maar zeggen deze rijschool is echt een aanrader.

Cynthia Van Ooijen Knook, Groenlo.

Na voor mijn eerste examen te zijn gezakt bij een andere rijschool, heb ik nu het laatste stukje bij Wim afgemaakt. Wim is een heel fijne rijinstructeur, die je echt op je gemak stelt en je rust aanleert tijdens het rijden. En om niet alles gehaast te doen, wat mij door de andere rijschool was geleerd. Nu bij Wim een herexamen gehad en geslaagd. Ik raad hem dan ook zeer aan. Ik heb een zeer leuke tijd gehad bij hem al was het kort. Hij krijgt van mij een dikke 10+

Romy Bugter, Winterswijk.

Ik ben via mijn vriendin terecht gekomen bij  Rijschool Wim ter Horst. Ik vond het erg fijn hoe Wim les gaf en rustig bleef en goed uitlegde als iets niet goed ging of beter kon. Ik heb 40 lessen gehad in totaal en ben met de 2e keer geslaagd! Ik heb een erg leuke tijd gehad met Wim en met een fijn zeker gevoel mijn rijbewijs gehaald!

Hazmik Hammo, Groenlo.

Een leerzame en super leuke rijschool.

Bibi Lammers, Eibergen.

Toen ik net begon met rijlessen was ik erg onzeker en vroeg ik constant doe ik dit goed? Mag dit wel? Maar nu ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs door toch even wat meer lessen te nemen. Wim leerde mij geduld te hebben in het verkeer en rustig te blijven in stressvolle situaties. Door mijn autisme heb ik duidelijkheid nodig en een rustig iemand naast mij, daar ging Wim altijd goed mee om en als iets niet helemaal goed ging stelde hij mij gerust en maakte er een humoristische opmerking over. Het is altijd gezellig tijdens de lessen en ik kan het zeker aanraden om te lessen bij Wim!

Sarah Mahie, Groenlo.   

Ik heb altijd hele gezellige lessen gehad bij Wim, hij is een erg aardige man. Voordat ik aan de rijlessen begon, vond ik het idee van rijden in een auto nog vrij eng. Wim geeft op een hele goede manier les, waardoor ik snel de technische kant van het autorijden onder de knie heb gekregen en ik nu ook met een zeker gevoel de weg op ga. Sinds vandaag mag ik mij zelfs gelukkig prijzen met een rijbewijs! Ik vind de rijlessen van Wim zeker een aanrader.  

Bouke Maas, Groenlo.

Ik vond de rijlessen leuk.  Je merkt als je voor het eerst rijdt, dat je helemaal niet weet waar je op moet letten in het verkeer. Wim geeft je veel handige tips, zodat je leert hoe je moet reageren op het verkeer. Dankzij Wim ben ik in 1 keer geslaagd. Ik kan iedereen aanraden om bij Wim te gaan lessen.

Merel Scheinck, Groenlo.

Erg leuke, maar vooral leerzame lessen gehad! Wim is duidelijk & kan goed uitleggen hoe/waarom je iets moet doen. Wim bedankt voor de lessen! 

Tim Wieggers, Groenlo.

Leuke en leerzame rijlessen gehad. Wim is een super aardige en rustige man, hij neemt alle tijd voor je. Hij is ook in voor een praatje en een geintje, wat leidt tot een zeer prettige sfeer.

Iris Schuurmans, Groenlo.

Ik heb de lessen van Wim altijd leuk gevonden, hij legt alles rustig en duidelijk uit. Ook laat hij je fouten maken zodat je er wat van leert.
Ik raad de lessen van Wim zeker aan omdat je er ontzettend veel van leert.
Wim dankjewel voor de leuke lessen!

Lyen Posseth, Groenlo.

Ik ging altijd met plezier naar de rijlessen van Wim toe. Wim laat je fouten maken zodat je er van kan leren. Met de humor van Wim is het altijd gezellig geweest. Hij heeft me gerust gesteld wanneer ik het nodig had. Hij legt altijd alles duidelijk uit, en als je het niet snapt legt die het gerust nog een keer uit (vaak met mooie tekeningen of met zijn autootjes).
Wim bedankt voor alle leerzame lessen en alle tips en trucs, die pas ik zeker toe !

Yorben Klein Gunnewiek, Beltrum.

De lessen werden gegeven in een rustige sfeer, met goede opbouw. Ook kon ik altijd op de tijden dat mij het beste uitkwam lessen, wat erg fijn was. Wim legt alles rustig en duidelijk uit, ik ben erg blij dat ik voor Rijschool Wim ter Horst heb gekozen.

Dirk Meekes, Groenlo.

Wim is een toffe instructeur. Hij is altijd in voor een praatje, en geeft daarnaast natuurlijk ook duidelijke uitleg.

Carly Mellink, Lichtenvoorde.

Ik heb ruim een half jaar bij Wim gelest en heb in een keer mijn examen gehaald. Ik heb met plezier gelest en Wim is altijd keurig op tijd, dat vond ik erg positief. Ik heb door heel de Achterhoek gereden en heb handige tips gekregen waardoor ik mijn examen in een keer gehaald heb. Het was een leuke tijd.

Joyce Krabbenborg, Groenlo.

Hoi Wim, ik heb de lessen bij jou altijd als erg prettig ervaren. Je legt alles rustig en duidelijk uit en daardoor ging ik met veel plezier naar de rijles toe. Wim nogmaals bedankt!

Ilse Ottink, Groenlo.

De lessen van Wim zijn een absolute aanrader! Wim heeft humor en is erg rustig. Wim laat je fouten maken, zodat je er ontzettend veel van leert. Wim kan goed uitleggen zodat je weet waar je aan toe bent! Wim dankjewel voor de leuke tijd!

Linde van Duren, Winterswijk.

Hai Wim, ik vond het altijd super gezellig om te gaan lessen, ik keek er ook altijd naar uit. Ik vond je een hele leuke, grappige en aardige man met leuke humor. Je kon goed uitleggen als er iets niet helemaal goed ging en dan leerde je snel hoe het op de juiste manier wel moest. Ik vond het altijd super leuke lessen en bedankt voor de leuke tijd!

Edwin Stöteler, Groenlo.

Wim zegt altijd: “Auto rijden leer je jezelf”. Daar heeft hij wel gelijk in, maar Wim heeft mij er wel enorm bij geholpen. Hij laat je rustig fouten maken wanneer dit veilig kan en zorgt er dan voor dat je van de fouten leert. Hij wordt nooit boos, maar legt rustig uit wat je fout doet en wat je moet verbeteren. Op deze manier heb ik snel in 1 keer mijn rijbewijs weten te halen.

Wim, nogmaals bedankt!

Chayenna Boogaerts, Groenlo.

 Hee Wim,

Ik vond de rijlessen heel leerzaam en ook altijd gezellig. Heb me altijd op mijn gemak gevoeld, omdat jij heel rustig blijft. Ik ging met plezier naar de rijlessen.

Lotte Aagten, Groenlo.

Hallo Wim,

Ik heb veel van je geleerd, in het begin vond ik het erg lastig om het onder de knie te krijgen maar door het doen ging het steeds beter! Elke les heeft mij veel opgeleverd en je hebt mij daar goed in begeleid. Je bent duidelijk en je legt goed uit! (met je mooie tekeningen) ;p elke les heb ik met veel plezier mogen rijden. De tijd vloog voorbij dus alleen maar positief! Ga zo door 🙂 ik wil je heel erg bedanken voor je leerzame lessen, dankzij jou kan ik nu mooi rond touren!

Bob Mombarg, Groenlo.

Wim is altijd heel positief tijdens de rijlessen, ook als het soms wat minder gaat. Hij zegt altijd wel gewoon waar het op staat, dus weet je precies waar je aan toe bent. Wim is rustig en heeft veel geduld.

Iris Weelink, Zieuwent.

Allereerst is het fijn dat je anderhalf uur lest bij Wim. Daarnaast vond ik het lessen bij Wim erg gezellig! Wim is heel geduldig en hij legt dingen rustig en duidelijk uit. Maar niet alleen over het autorijden kun je met hem praten, hij is ook geïnteresseerd in jou en jouw leven, dat maakt het rijden heel gezellig en ontspannen.

Inge Pasman, Groenlo.

Ik vond de lessen heel erg leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd en zo vaak als nodig uitgelegd en de sfeer in de auto was prettig.

Mandy van Avesaat, Groenlo.

Elke les was voor mij een plezier om te rijden. Hoe lang ik ook bezig ben geweest, mijn motivatie is er altijd gebleven, mede dankzij Wim! “Mandy je kunt het.”

Na 2 keer te zijn gezakt komt er een moment waarop je denkt, pff…. weer die auto in. Maar ondanks dat heb ik nog steeds plezier gehad. Wim is een begripvolle man die met je meeleeft  als kandidaat. Hij is meer dan alleen een rijinstructeur, op emotioneel vlak staat hij je ook bij. Ik ben hem dankbaar dat hij altijd in mij heeft geloofd. De woorden “ook jij gaat hier met je rijbewijs weg” hebben altijd in mijn achterhoofd gezeten, waardoor ik de drive had door te gaan. Het moment dat ik te horen kreeg dat ik geslaagd was kon ik mijn geluk niet op, maar ook heb ik met moeite afscheid genomen van Wim. Je bouwt in die tijd een band op. Ik kan terugblikken op een leerzame maar vooral gezellige/plezierige tijd. Wim heeft me niet alleen geholpen om aan mijn rijbewijs te komen maar er ook voor gezorgd dat ik een stuk steviger in mijn schoenen sta nu. Ik zal nog steeds aan de tips denken die ik meegekregen heb. Iets wat mij altijd bij zal blijven. Ik kan iedereen ook zeer zeker aanbevelen om bij Wim te gaan lessen! Dan weet ik zeker dat je een top tijd tegemoet gaat!