Theorie

Theorie = zelfstudie.

Als je start met je praktijklessen is het raadzaam om binnen uiterlijk 15 weken geslaagd te zijn voor je theorie examen, om te voorkomen dat we tijdelijk moeten stoppen met de praktijklessen. 

Hiervoor is via de rijschool een online 3D theoriecursus te verkrijgen. Voor ondersteuning in theorie, kun je altijd contact met mij opnemen om je wensen te bespreken.

Je kunt het theorie-examen zelf eenvoudig reserveren via de website van het CBR of dit door de rijschool laten verzorgen.

Let op:
• Om een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Makkelijk en gratis aan te vragen, maar het kan vijf dagen duren. Houd daar rekening mee.
• Gebruik altijd je eigen DigiD. Als je namelijk gebruik maakt van de DigiD van iemand anders (zoals je vader of moeder), komt de reservering niet op jouw naam te staan en kun jij dus geen examen doen!

Kraskaart voor 3D Theorie Online B

Over het product

Fraaie cadeauverpakking met daarin een full colour geplastificeerde kaart, voorzien van een kraslaag met daaronder een unieke aanmeldcode.

Overige informatie

Kraskaart met inloggegevens voor 3D Theorie.
3D Theorie omvat het gehele theorieboek maar dan niet als tekst maar volledig uitgewerkt in foto’s, filmpjes en 3D animaties. Tevens is 3D Theorie volledig ingesproken!

Naast de theorie bevat 3D Theorie ook:

10 CBR gesimuleerde examens van ieder 65 vragen

8 Hoofdstuk tentamens van ieder 25 vragen

Compleet geanimeerde praktijkbegeleiding

3D Interactieve Voorrangssituaties

Met een kraskaart kun je 4 maanden onbeperkt leren en oefenen.